TARVIKKEET

Kronotex Basic plus -alusmateriaali

Basic Plus on parketti- ja laminaattilattioiden alusmateriaali, joka eristää hyvin askelääntä, tasaa lattian epätasaisuuksia, parantaa lattian kävelymukavuutta ja toiminnallisuutta. Basic Plus -alusmateriaalissa on sisäänrakennettu höyrynsulku, joten erillistä kosteussuojaa ei tarvita. Basic Plus -alusmateriaalin umpisoluinen vahva materiaali takaa tukevan alustan, jonka päällä laudat eivät pääse liikkumaan eivätkä pontit rasitu.
(Lattialämmityksen yhteydessä laminaatin paksuus max 10 mm.)

Kronotex Superior Sound -alusmateriaali

Superior Sound on vaativien kohteiden alusmateriaali. Se antaa erittäin tukevan alustan laminaattilattialle eikä päästä lautoja liikkumaan kovankaan rasituksen alla. Superior Sound -alusmateriaalissa on sisäänrakennettu höyrynsulku, joten erillistä kosteussuojaa ei tarvita. Sen askeläänenvaimennus on erinomainen. Käyttökohteita ovat kodin tilat sekä myymälät, konttorit ja muut julkiset tilat, joissa lattia on kovassa käytössä. Vuodat kiinnitetään toisiinsa höyrynsulkuteipillä tai alumiiniteipillä. Paras alusmateriaali vaativiin kohteisiin.

Jalkalistakiinnitin

Asenna jalkalistat helppokäyttöisillä jalkalistakiinnittimillä - ei näkyviä nauloja tai ruuveja.
Pakkauksessa on 30 kappaletta kiinnittimiä sekä ruuvit.
Kiinnittimet kiinnitetään seinään 25 - 50 cm välein.

Jalkalistojen viimeistelykappaleet

Hopeanvärisillä pääty-, kulma- ja välipaloilla viimeistelet uuden lattiasi listoituksen. Helppoa ja hyvänäköistä.

add2 korjaussetti

Vahingoittuneiden laminaatti-, vinyylikorkki- ja vinyylilankkulattioiden korjaukseen

add2 soveltuu hyvin laminaatti-, vinyylikorkki- ja vinyylilankkulattioiden pienten vaurioiden korjaamiseen. Paketti sisältää massan, kaksi pigmenttipurkkia ja levityslastan.

Karitma-lattioiden saumasuoja

Clickguard - saumasuoja antaa pysyvän kosteussuojan klikattaville lattiamateriaaleille esim. keittiöön tai eteiseen, jossa lattialle voi joutua vettä. Clickguardia on helppo käyttää. Pakkauksessa on selkeät käyttöohjeet.

Toimistotuolien alusmatto Ecogrip

(Bayer Material Science)

Koot: 90 x 120 / 120 x 150
Maton paksuus: 1,86 mm
Materiaali: Makrolon Polykarbonaatti

 

data/media/pages/accessories.jpg