VINYYLIKORKKILATTIAT

Vinyylikorkkilattia on akustisesti hiljainen ja pinta tuntuu lämpimältä jalan alla. Vinyylikorkkilattia on myös erittäin hyvin kulutusta kestävä lattianpäällyste.

www.conceptfloor.eu

Concept Floor -vinyylikorkkilattiat valmistetaan Sveitsissä. Pinta on korkealuokkaista vinyyliä, joka on vahvistettu PU-kerroksella parhaan mahdollisen kestävyyden ja helppohoitoisuuden varmistamiseksi. Concept Floor -vinyylikorkkilattioiden runko on valmistettu korkealuokkaisesta HDF-levystä ja laudan pohjassa on korkkikerros, joka vähentää tehokkaasti huonemelua ja kopinaa.

Helposti asennettava, hyvin kulutusta kestävä lattianpäällyste.

Asennus on helppoa ja nopeaa klikattavan pontin ansiosta. Suosittelemme alusmateriaaliksi Airolen FC Combia, jossa on höyrynsulku ja askeläänieriste integroituna.

Vinyylikorkkilattia on kestävyytensä ansiosta erinomainen lattiavalinta. Karitma Collection –vinyylikorkkilattioilla on  kotikäytössä 15-20 vuoden takuu.

Laaja valikoima ja nopeat toimitukset

Kaikista vinyylikorkkikuoseista voit tilata mallipalan veloituksetta täyttämällä lomakkeen mallitilaukset -sivulla. Varastovalikoimamme vinyylikorkkilattiat toimitamme 2 – 3 arkipäivässä. Itse voi myös noutaa tilaamansa tuotteet vaikka samana päivänä Vantaan varastostamme.

Lue lisää

Tutustu vinyylikorkkilattiamallistoomme ja valitse kaunis, kestävä ja ekologinen lattia !

Mallistot

EcolineKL 32 | 9,6 mm
FashionlineKL 32 | 8,5 mm